CAFETARIA WADI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1479 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Wadi. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 11:35 Nice
19 sep 2022 om 15:30 I couldn’t drive to the restaurant, so I made an online order and It wasn’t complete. I didn’t get a broodje döner. That was the most important thing. The food that was missing wasn’t delivered to me. I don’t recommend.
6 sep 2022 om 19:14 Eten was er te laat was verkeerd gegaan zeiden ze en het eten was koud toen we belde moesten we het maar opwarmen zeiden ze het was niet te eten
4 sep 2022 om 11:44 Snelle bezorging! Burgers waren erg lekker, portie frietjes zeer klein. Het was ook allemaal niet meer zo warm helaas.
3 sep 2022 om 19:20 friet is altijd heel lekker behalve deze keer
27 aug 2022 om 21:25 Friet was wit en niet goed gebakken. De kipnuggets waren roze en nog rauw van binnen! Kipnuggets dus weg kunnen gooien. Bij bellen kwamen we niet veel verder. Hier bestellen we niet meer :(
17 aug 2022 om 16:58 Turkse wraps besteld. Van 1 was de wrap helemaal verbrand, vrijwel geen knofloosaus. De andere wrap was vnl gevuld met sla en een paar stukjes vlees. Bestellen we er frietjes erbij. Krijgen we een mini bakje waar een paar frietjes inzitten. Nooit me
16 aug 2022 om 20:07 de chickenwings zijn de laatste tijd niet meer lekker
15 aug 2022 om 10:08 Mooi op tijd bezorgd. Prima hoeveelheid. Lekker en niet ‘vettig’. De döner had iets fijner gesneden mogen zijn.
10 aug 2022 om 16:26 Was kkr bomba
7 aug 2022 om 21:24 Redelijk snel bezorgd, eten smaakte goed, maar was niet echt heet.
4 aug 2022 om 1:49 Heerlijk gegeten ook op tijd bezorgd bezorgster was erg vriendelijk