CAFETARIA WADI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Wadi. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 12:36 Bakje saus lag door heel de tas heen. Kapsalon zat sla op ( wad aangegeven dat dit er niet op moest ) Friet was slap en taai
5 feb 2023 om 9:37 Eten is qua smaak beneden gemidddeld. Eten kwam na een uur lauw aan. Zal er niet nog een keer bestellen.
3 feb 2023 om 19:19 Frites waren tot voor kort heel erg lekker nu voor 2de keer slap zacht en niet goed warm De manier van frites inpakken is nu en vorige keer anders als voorheen
22 jan 2023 om 19:28 Heerlijk net als altijd, bezorger was ook lief en snel bezorgd
21 jan 2023 om 21:48 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger alleen had uiensaus gevraagd en sambalsaus gekregen de rest van mijn bestelling was goed geleverd
21 jan 2023 om 20:41 Klokslag op tijd maar helaas deel van bestelling sterk afgekoeld (lauw) anders top beoordeling gehad
21 jan 2023 om 19:46 Ik had een pizza met champignons besteld ,maar kreeg een pizza met salami. Helaas heb ik deze weg moeten gooien omdat ik geen salami lust.
21 jan 2023 om 10:16 Er zat geen knoflooksaus bij het eten. Maar was wel lekker
18 jan 2023 om 16:42 was koud en de friet was taai
11 jan 2023 om 21:27 sc was lekker
9 jan 2023 om 19:14 WAARDELOOS oprecht het slechtste eten wat ik in tijden heb gegeten. kapsalons besteld met saus apart maar na 2 happen vlees hield je enkel een bak groenten en 6x gebakken friet over. Ook geen saus te bekennen. Laatste keer bij wadi ooit!!!
9 jan 2023 om 3:58 Lekker eten erg lang op de bestelling moeten wachten.